Trenutno tražene pozicije

Podešavač / operater mašine

U štampariji su slobodne pozicije: Podešavač/Operater mašine koji ima za zadatak precizno podešavanje i nameštanje mašine i rad sa mašinom. Osnova uspeha na ovoj poziciji je štamparsko ili neko slično tehničko obrazovanje i prethodno iskustvo u sličnoj proizvodnji.

Konstruktor

U odeljenju za projektovanje nudimo pozicije mašinskih inženjera čiji je zadatak da predlažu i konstruišu rezervne delove, pojedinačne alate i jednonamenske mašine za potrebe proizvodnje. Od kandidata očekujemo tehničko obrazovanje, prethodnu praksu i poznavanje programa AutoCad i Inventor te komunikativno znanje engleskog jezika.

Account manager

U odeljenju za korisnike tražimo kandidate za poziciju Account Managera, čiji su glavni zadaci: komunikacija sa klijentima na engleskom jeziku, obrada financijskih ponuda i naknadno zadavanje narudžbi u informacijski sistem kompanije, kontrola procesa proizvodnje, komunikacija sa proizvodnim odeljenjima i sl. Idealni kandidat bi trebao imati ekonomsko ili trgovačko obrazovanje, dobro znanje engleskog jezika, MS Excel na naprednom nivou i prethodno iskustvo sa slične pozicije su Vaša prednost.